Handlekurven er tom.

Eventyret starter i dag

Jeg skal gå Norge på langs! - Åj, sa jeg det høyt?

Selv om Fredrik er langt fra den første til å gå Norge på langs, tror vi det blir spennende å følge han!

For tre år siden deltok Fredrik Karlstad på et kurs der deltakerne blant annet måtte sette seg et skikkelig stort mål – og deretter fortelle det høyt og tydelig til de andre deltakerne. Turglad som han er, datt ut av han: «Jeg skal gå Norge på langs!» – og det var slik ballen begynte å rulle.

Fredrik aka «Fjellstrykeren» skjønte med en gang at selv om målet var i største laget, var det absolutt gjennomførbart. Han liker å teste grenser og gjøre nye ting som gir mestringsfølelse, så dette ble raskt mer enn bare en tanke. Kort tid senere spurte han kona rett ut. «Er det greit at jeg om tre år går meg en tur som vil vare i tre og en halv måned? Han fikk nok ett «Ja» og det var det som ble starten på et nytt eventyr.

«Fjellstrykeren» hadde lært at for å klare å gjennomføre et slikt mål, kunne han ikke holde det hemmelig. Tvert om. Han fortalte det til familie, venner og kolleger. Det hele ble mer og mer virkelig og etterhvert gikk han også ut med det hårete målet sitt på Facebook.

Fredrik Karlstad

I dag er dagen

14. juni 2017 er datoen da Fredrik Karlstad starter turen sin fra Nordkapp. Målet er Lindesnes. 2500km unna.

Vi skal følge han hele veien og det kan også du gjøre her dag for dag , da han bruker en satellittsender. Fredrik selv skal levere oss fortløpende oppsummeringer fra etapper han tilbakelegger. De vil du kunne lese, se og høre de her på siden. – Vi gleder oss. Og vi vet han gleder seg.

Bli med på eventyret! Følg Fjellstrykeren – Fredrik går Norge på langs på Facebook , samt våre sosiale profiler. Du finner oss som ‘@realturmat’. Vil du være helt sikker på å ikke gå glipp av turen, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev nederst på siden.

 

Detaljer om, samt selve ruten Fredrik har valgt finnes her. Selv om han langt fra er den første til å gå Norge på langs , tror vi at det blir spennende å følge akkurat han. Sjekk ut Facebook siden hans, så skjønner du hvorfor!

 

Da overlater vi showet til Fredrik og ønsker han lykke til og god tur!
– Dette blir gøy! 🙂

Hilsen oss på Drytech