Handlekurven er tom.

REAL TASTE
REAL ENERGY

Ledige stillinger

Drytech AS er datterselskap i konsernet Hanso Holding AS og er lokalisert i Tromsø. Selskapet ble etablert i 1989 og har i dag 45 ansatte. Bedriften produserer og selger komplette frysetørkede gryteretter av høy kvalitet under merkevarenavnet REAL. I samarbeid med det Norske Forsvaret har Drytech utviklet gode løsninger innen feltforpleining. Bedriften produserer også REAL Turmat i porsjonsforpakninger som distribueres gjennom tur- og fritidsbransjen. Våre hovedmarkeder er i Europa hvor vi har en økende kundemasse som vi nå ønsker å gjøre ytterligere satsing mot.

 

For å nå våre ambisjoner er kontinuerlig fokus på produktutvikling et av våre viktigste suksesskriterier og vi ønsker nå å styrke vårt utviklingsteam hvor vi søker:

 

 

PRODUKTUTVIKLER

Sentrale arbeidsoppgaver:
Som produktutvikler har du en nøkkelrolle i utvikling av nye produkter samt videreutvikling av eksisterende konsepter. Stillingen innebærer utstrakt samarbeid med markedsavdelinger, produksjonsavdelinger og råvareleverandører for å utvikle eksisterende og nye produkter. I stillingen inngår også prosjektarbeid, utarbeidelse av produktspesifikasjoner, gjennomføring av sensoriske analyser samt være ressurs for videreutvikling av vårt kvalitetssystem.

Kvalifikasjoner:
Du har utdannelse innen næringsmiddelteknologi og ernæring, det er en fordel med erfaring innen produktutvikling og næringsmiddelkjemi. Gode skriftlige og muntlige kunnskaper i norsk og engelsk er påkrevd.

Egenskaper:
Vi ønsker en person som er kreativ og som også er nøyaktig, ryddig og strukturert. Du trives med utfordrende målsettinger, høy aktivitet og sterkt fokus på kvalitet. Vi ønsker også at du har gode kommunikasjonsevner, er flink til å involvere og engasjere for et godt samarbeidsklima internt og eksternt.

Vi tilbyr:
En interessant jobb i en bedrift med hektisk og godt arbeidsmiljø og med spennende utviklingsmuligheter.
Du vil få varierte faglige oppgaver med mulighet for å videreutvikle bedriftens konsepter.

Stillingsprosent: 100%
Arbeidssted: Tomasjord, Tromsø
Søknadsfrist: 01.12.2016
Tiltredelse: Snarest mulig og etter avtale
Konkurransedyktige betingelser

 

Søknad med CV sendes til post@drytech.no.
For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte produktansvarlig:
Tom Bjerknesli, tlf 901 88 035 / tom@drytech.no

Last ned stillingsannonsen her.