Handlekurven er tom.

Den arktiske feltrasjonen

Vi vet at du befinner deg i en krevende situasjon og at oppdraget ikke er enkelt. Derfor har vi satt sammen en perfekt balansert diett for deg av fett, karbohydrater og proteiner.

Les mer om Drytech

REAL field meal

Full Meal

REAL sine varme og fullverdige måltider bidrar til å gi deg nødvendig og riktig energisammensetning når du er ute i felt og skal prestere. Riktig kosthold er viktig for å opprettholde styrke, konsentrasjon og for å sikre god restitusjon. Grytene er tradisjonelt håndverk – laget av våre dyktige kokker med de beste råvarene tilgjengelig.

Alle våre smakfulle måltiderhar balansert næringsverdi som sikrer en god sammensetning av fettsyrer, karbohydrater og styrkende proteiner. Lett å ta med og enkel å tilberede.

REAL field meal

Light Meal

Etter hvile er det viktig å tilføre kroppen energi til dagens gjøremål. REAL sine musli måltider er sunne og smakfulle kornblandinger med var erte smaker av frukt, bær og mørk sjokolade. Sammensettingen av proteiner, korn med langsomme karbohydrater, og mye kostfiber sikrer god ytelse, et stabilt blodsukker og energi som varer fram til neste måltid.

Er du ute i felt og har mulighet for et kjapt mellommåltider, bare tilsett kaldt eller varmt vann så er du i gang – klar når du er!

Enjoy your meal and carry on