Handlekurven er tom.

Produktbeskrivelse

Arktisk torsk med gulrot og potet

Ingredienser

Potet (35%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt)
(25%), gulrot (14%), løk, fløte (melk) (6,9%), hvetemel, rapsolje, fiskebuljong (selleri), karri (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri.

Vekt

Netto: 85 g
Brutto: 103 g
Ferdig tilberedt: 450 g

Næringsinnhold

Per 100g Per porsjon Energi %
Energi (kJ) 1900 1615
Energi (kcal) 454 386
Fett (g) 22 19 44
↳ Hvorav mettede fettsyrer (g) 6 5
Karbohydrater (g) 40 34 36
↳ Derav sukkerarter (g) 5,4 4,6
Kostfiber (g) 7 6
Protein (g) 22 19 20
Salt (g) 4,2 3,6
Vann (%) Max 5 %

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å a vurdere “Torsk i kremet karrisaus”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *