Handlekurven er tom.

Produktbeskrivelse

Arktisk fiskegryte med gulrot og potet

Ingredienser

Potet (33%), torsk (torsk (87%), sitrusfiber, potetmel, salt) (25%), gulrot (13%), løk, fløte (melk) (6,6%), rapsolje, hvetemel, fiskebuljong (selleri), karri (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep.

Vekt

Netto: 96 g
Brutto: 113 g
Ferdig tilberedt: 500 g

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (4 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Næringsinnhold

Per 100 g Per porsjon Per 100 g spiseklar Energi %
Energi (kJ) 2226 2137 427
Energi (kcal) 532 511 102
Fett (g) 29,52 28,34 5,7 57
↳ Hvorav mettede fettsyrer (g) 6,3 6,0 1,2
Karbohydrater (g) 26,3 25,2 5,0 23
↳ Hvorav sukkerarter (g) 5 5 1,0
Kostfiber (g) 7 7 1,3
Protein (g) 23,3 22,4 4,5 20
Salt (g) 4 4 0,8
Vann (%) Max 5 %

3 omtaler for Torsk i kremet karrisaus

    Show reviews in all languages (3)

  1. Rangert 5 av 5

    EF

    Rekommenderas, mycket god.

  2. Rangert 5 av 5

    Magnus

    En personlig favoritt. Torsk i kremet karrisaus er ofte elsket eller hatet. Mer fisk til folket!

  3. Rangert 5 av 5

    siss

    Fisk + karri = nam nam! Med litt råkost og ekstra sterk karri oppi vert dette ein innertiar!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *