Handlekurven er tom.

Produktbeskrivelse

Arktisk fiskegryte med gulrot og potet

Ingredienser

Potet (35%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt)
(25%), gulrot (14%), løk, fløte (melk) (6,9%), hvetemel, rapsolje, fiskebuljong (selleri), karri (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri.

Vekt

Netto: 85 g
Brutto: 103 g
Ferdig tilberedt: 450 g

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Næringsinnhold

Per 100g Per porsjon Energi %
Energi (kJ) 1900 1615
Energi (kcal) 454 386
Fett (g) 22 19 44
↳ Hvorav mettede fettsyrer (g) 6 5
Karbohydrater (g) 40 34 36
↳ Hvorav sukkerarter (g) 5,4 4,6
Kostfiber (g) 7 6
Protein (g) 22 19 20
Salt (g) 4,2 3,6
Vann (%) Max 5 %

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å a vurdere “Torsk i kremet karrisaus”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *