Produktbeskrivelse

Ingredienser

Potet (35%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt)
(25%), gulrot (14%), løk, fløte (melk) (6,9%), hvetemel, rapsolje, fiskebuljong (selleri), karri (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri.

Vekt

Netto: 85 g
Brutto: 103 g
Ferdig tilberedt: 450 g

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Næringsinnhold

Per 100g Per porsjon Per 100g spiseklar Energi %
Energi (kJ) 1900 1615 359
Energi (kcal) 454 386 86
Fett (g) 22 19 4,2 44
↳ Hvorav mettede fettsyrer (g) 6 5 1,1
Karbohydrater (g) 40 34 7,6 36
↳ Hvorav sukkerarter (g) 5,4 4,6 1,0
Kostfiber (g) 7 6 1,3
Protein (g) 22 19 4,2 20
Salt (g) 4,2 3,6 0,8
Vann (%) Max 5 %

1 omtale for Torsk i kremet karrisaus

  1. Rangert 5 av 5

    Rekommenderas, mycket god.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *