Handlekurven er tom.

Produktbeskrivelse

Kebab på nordnorsk - sterk kylling og mye smak

Ingredienser

Ris (39%), kebabkjøtt (kylling (82%), potetmel, salt, krydder) (13%), løk, paprika, tomatpuré, minimais, rømme (melk), purreløk (4,3%), rapsolje, maisstivelse, kjøttbuljong, sukker, hvitløk (0,3%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: Laktose, Melk.

Vekt

Netto: 138 g
Brutto: 156 g
Ferdig tilberedt: 500 g

Holdbarhet

Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Næringsinnhold

Per 100g Per porsjon Energi %
Energi (kJ) 1810 2498
Energi (kcal) 432 596
Fett (g) 17 23 36
↳ Hvorav mettede fettsyrer (g) 4,4 6,1
Karbohydrater (g) 55 76 52
↳ Hvorav sukkerarter (g) 8,8 12,1
Kostfiber (g) 5,5 7,6
Protein (g) 12 17 11
Salt (g) 2,8 3,9
Vann (%) Max 5 %

Tilleggsinformasjon

Egenskap

Glutenfri

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å a vurdere “Kebabgryte”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *