Handlekurven er tom.

Håkon William Skog Erlandsen

Også kjent som ‘Jazzathlete’’. Er musiker, eventyrer og triatlet. Som en kombinasjon har han de siste årene spilt konserter på fjelltopper og ute i naturen. Håkon er nå ute på en spennende reise hvor han skal spille konsert på den høyeste fjelltoppen på hvert kontinent. Disse syv toppene er også kjent som en utfordring kalt ‘’Seven Summits’’.

Håkon William Skog Erlandsen, Tåkeheimen 2015

Som en litt mer ekstrem musiker enn gjennomsnittet, skal han gjennom  årene 2018 / 2019 ut på denne spennende reisen hvor han spiller verdens, bokstavelig talt, høyeste konserter. Håkon er en internasjonal jazzmusiker og har vært ekstrem-triatlet de siste 6 årene. Han var også deltaker på 71 grader nord i 2014, hvor han ble kjent som en musiker som trosset stereotypen. Det lages en dokumentar om denne reisen, samt hyppige Vlogger, som du kan (og bør) følge her!

Håkon William Skog Erlandsen Randonee

Normann spilte konsert på toppen av Kilimanjaro

Håkon William Skog Erlandsen - Jazzathlete, besteg nettopp Kilimanjaro. I slutten av November sto musikeren på taket av Afrika og spilte en låt han komponerte på tur opp det Afrikanske fjellet. Med sin saksofon spilte han omlag 20 minutter på toppen, og presentert musikk fra Sør-Amerika, Nord-Amerika, Norge og Afrika. I tillegg til noen enkle julelåter.

Les artikkelen

 

Worlds highest concert – Aconcagua

I'm am the JAZZATHLETE, and this is third episode of my journey to playing the worlds highest concert!

Les artikkelen

 

Check list!

I'm am the JAZZATHLETE, and this is my second episode of my journey to playing the worlds highest concert!

Les artikkelen

Frozen Sax – Håkon William Skog Erlandsen

I'm am the JAZZATHLETE, and this is my first episode of my journey to playing the worlds highest concert!

Les artikkelen