Handlekurven er tom.

Fredrik Karlstad

Fredrik er født i Østfold i 1978, nå bosatt i Trondheim. Utdannet protesemaker. Nå skal han gå Norge på langs fra nord til sør. Over 2500 km på 3,5 måneder. Live i 2017 (Klikk for å se hvor Fredrik er akkurat nå!).

Delte minner

Visse øyeblikk kan sjeldent erstattes og da er det fint å ha med seg en venn, slik at opplevelsen kan følge vennskapet lang inn i fremtiden.

Les artikkelen

 

Sommer i fjellet

Når gradestokken viser over 25 °C, og vannene ligger der å glinser i solen med snødekte fjell i bakgrunnen, - da er det lett å være glad i norsk natur.

Les artikkelen

 

Det enkle livet

Livet på tur er egentlig ganske enkelt, det er de primære behovene som kommer først.

Les artikkelen

La meg være i fred!

Ja jeg er egentlig en sosial type, og liker å dele opplevelser med andre, det er en flott måte å knytte bånd på. Men akkurat den følelsen av å være ”alene” i naturen, mange mil til nærmeste vei. Ja den er det futt i.

Les artikkelen

 

Villmarksfølelsen

Turen nedover blir brattere og brattere, og det hele kulminerer i stien ned til Imofossen, der to vassdrag møtes i én og samme foss, - dette er ikke plassen å miste fotfestet!

Les artikkelen

 

I møte med det uforutsette

Hva sier du til deg selv når ting ikke blir slik du har tenkt?

Les artikkelen

Mestringsfølelsen

For meg handler naturopplevelsene og prosjektene mine om den gode mestringsfølelsen, - kjenne at du når det målet du satte deg.

Les artikkelen

 

Eventyret starter i dag

Jeg skal gå Norge på langs! - Åj, sa jeg det høyt?

Les artikkelen