Børge Ousland nyter REAL Turmat Viltgryte i telt på Nordpolen

En hilsen fra Nordpolen

Her har vi fått en liten hilsen fra vår gode ambassadør, Børge Ousland, som befinner seg på Nordpolen. Våre REAL Turmat produkter er med å hjelpe han mot målet – og skulle vi gjette litt ut fra bildet ser det også ut til at Viltgryta har gjort noe med humøret! 🙂

Børge Ousland

Med solo ekspedisjoner til både Sør- og Nordpolen samt solokryssinger fra kyst til kyst av både Arktis og Antarktis har Børge Ousland vist seg som den ledende polfarer i vår tid.

Han startet sin polar-karriere ved å krysse Grønland i 1986, mens han jobbet som dypvannsdykker i Nordsjøen. I 1993 bestemte han seg for å utfordre den store hvite stillhet (The Great White Silence), – da som utforsker på heltid. Børge har klart å fullføre sine ekspedisjoner som et resultat av grundige forberedelser med vekt på trening, samarbeid og utvikling av utstyr og ernæring.

Mens han selv planlegger nye utflukter til avsidesliggende steder, livnærer Børge Ousland seg på hans levende foredrag, guidede turer, bok skriving (11 så langt) og bidrag til filmer fra villmarken. Han har mottatt flere internasjonale priser for sine ekspedisjoner, bøker og filmer, og er en av de få talerne representert ved National Geographic Speakers Bureau; en del av National Geographic Society, Washington, DC.

 

Vi ønsker deg god tur nå og på din neste ekspedisjon til Alaska, Børge!

Legg inn en kommentar